2020-12-30 07:53:57• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Jobb lenne beismerni a tévedését, mintsem takargatnia

Napi horoszkóp december 30-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.
 

Kos: III. 21. - IV. 19.

Meglehetősen sok játékban, romantikában, mulatozásban legyen része a mai napon. Kedvesével, szeretteivel boldoggá tehetik egymást, és kellemes meglepetésben lehet része.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Telihold látható ma az égen. Jó hírt kaphat család vagy háztartási ügyekben. Váratlan látogatók érkezhetnek, vagy véletlenszerű találkozások most lehetségesek. Az intuíciója magas, nyitott a fejlődésre. Mágikus hatást gyakorolhat másokra.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A párkapcsolatában, ha volt valami széthúzás, akkor most esélye van az egyensúlyt helyreállítani, most könnyebben alkalmazkodik, vagy egyszerűbben ismerkedik, ha szingli. Vidám nap elébe néz!


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Telihold van ma. Találkozhat ma valakivel, aki nagy hatással lesz önre, azonos az érdeklődésük, ez a beszélgetés boldoggá teszi önt. Egy romantikus kapcsolata is kezdődhet a mai nap folyamán, de a Vénusz kissé távolságtartóvá teszi a kapcsolatot.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Fiatalabb ismerősének véleményét nehezebb lesz elfogadni, pedig neki van most igaza. Így az év utolsó előtti napján nem érdemes senkit kioktatni. Gondoljon át mindent alaposan, ne kezdje az új évet rossz kedvvel.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Nem várt, de előnyös üzleti ajánlat érkezik, amit érdemes lenne meglovagolni, mivel a Merkúr helyzete kiemelt, szerencsés üzletkötés várható. Ha van is benne némi kockázat, vágjon nyugodtan bele!


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Telihold látható ma az égen. Új ciklus kezdődik életében, nagyobb optimizmus, előrelépés a karrierben, és jó lehetőségek. Jók az előjelek az egészség javulására, bár ezzel egyidőben némi súlynövekedés is jelentkezhet.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Ma a saját szükségleteivel törődjön és töltse fel magát energiával az elkövetkezendő időszakra. Ha így tesz, végre legyőzheti morgolódásra, zsörtölődésre való hajlamát, ami az utóbbi időben sajnos nagyon is eluralkodott önön.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Jobb lenne beismerni a tévedését, mintsem takargatnia. A nyíltsággal, a hibák beismerésével sokkal többre mehet, mint ha saját magát kényszeríti örökös hazudozásba...


Bak: XII. 22. - I. 19.

Családi kapcsolataiban nehézségek merülhetnek fel. Alapvetően ott a gond, hogy egyik fél nagyobb beleszólást és talán szabadságot követel magának, mint amit ő maga megadni hajlandó a másiknak...


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Pénzügyi helyzetén csak akkor javíthat, ha hajlandó némi áldozatot hozni ennek érdekében. Kicsit meg kellene húznia a nadrágszíjat a költekezés tekintetében. Az életébe beköszöntő előnyös időszakot csak akkor használhatja ki, ha van ereje és türelme utána is járni a dolgoknak.


Halak: II. 19. - III. 20.

Újabban megszaporodhatnak a pénzügyi terhei, talán egy családtagja betegsége, vagy valamilyen nagyobb beruházás miatt. Az is lehet, hogy a közelmúlt könnyelműsége ró önre nehéz terheket. Jövőre kiküszöbölheti a csorbát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: